Izobraževanje MINERVA

Možgani in spomin

Napredek nevroznanosti in kognitivnih študij je omogočil vpogled v delovanje možgan in spomina. Ta spoznanja pa lahko uporabimo v razredu in predavalnici ter tako obogatimo učni proces.

Učne metode

Na izobraževanju se posvečamo učnim metodam in strategijam, ki jih uporabljajo najboljši, od Finske do ZDA. Iščemo rešitve, ki jih je mogoče brez večjih težav vpeljati v obstoječe poučevanje.

Moderna tehnologija

Napredek tehnologije v dandanašnjem globalno povsem povezanem svetu je nepojemljiv. Bodimo proaktivni! Z nekaj preprostimi triki lahko z uporabo prosto dostopne tehnologije še izboljšamo učenje.

Pošlji sporočilo in se nam pridruži!

Zakaj nevroznanost?

Odkritja o tem kako možgani zazanavajo in procesirajo informacije, kako deluje priklic spomina, kako se formirajo navade, kakšne so omejitve spomina, zakaj prihaja do pozabljanja, itd., so lahko neprecenljiv vir pri poučevanju.

Zakaj moderne metode?

Spremembe v svetu se dogajajo s svetlobno hitrostjo. Strokovnjaki napovedujejo, da že v roku 15 let več kot tretinja današnjih poklicev ne bo obstajala več. Jasno je torej, da bodo potrebna nova znanja. Nove pa bodo tudi metode njihovega pridobivanja – učne metode.

Zakaj tehnologija?

Že samo z navadnim telefonom so možnosti za učenje neskončne! Obstaja pa še veliko drugih prosto dostopnih tehnologij, ki lahko popestrijo in obogatijo učno izkušnjo!