Izobraževanje za SŠ in OŠ

Robotika, Programiranje, Tehnologija

¹ Robotika

Robotika je doba v kateri se nahajamo. Avtomatizacija, pametne tovarne, IoT - 21. stoletje bo znano po tem. Kot specialisti za to področje vemo, kako lahko obogatimo obstoječ učni proces.

² Programiranje

Borzne trge in vojaške operacije nadzira umetna inteligenca. Svetu vladajo podatki. Ponujamo vam rešitve kako s programiranjem (in tudi mimo njega) mlade pripraviti na novo realnost.

³ Moderna tehnologija

Napredek tehnologije je nepojemnljiv. Slovenija je majhen igralec, in vse kar velja, so zakonitosti globalnega trga. Pokazali vam bomo kako s pomočjo (prosto dostopne) tehnologije učenje uskladimo z zahtevami trga.

Pošlji sporočilo in se nam pridruži!

⇓ Dodatne info. na dnu strani. ⇓

¹ Zakaj mi?

V 4. letih smo izvedli 12.800 ur tečajev in izobraževanj. Vse tečaje smo postavili sami - tako tiste bazične, namenjene OŠ in SŠ, kot tudi praktična poklicna izobraževanja za uspešna podjetja. Po izkušnjah in vplivu smo vodilni oz. med vodilnimi v Sloveniji.

² Zakaj zdaj?

Časovno še nikoli nismo bili na bolj rizični točki. Globalno gledano (zaton zahoda in vzpon Kitajske, napredek v proizvodnji čipovja, Korona reset) je sedaj čas, ko krivuljo še lahko preusmerimo navzgor. Časa pa ni veliko. Napredne države so se tega začele zavedati pred desetletjem.

³ Kaj storiti?

Dali vam bomo orodja, strategijo in konkretne rešitve za pripravo na digitalno prihodnost. Vemo pa da v enem dnevu izobraževanj ni mogoče vse. Zato se zavezujemo, da vam bomo kot partner stali ob strani na dolgi rok. To izobraževanje je velik skupni prvi korak v pravo smer.

Ključne informacije

Kako točno bo izgledalo izobraževanje?

Izobraževanje bo potekalo v 8-h urah, v 3. sklopih:

- prikaz in prenos naše uspešne prakse (13.000 ur izkušenj),
- pregled "kaj delajo vodilni" (primera ZDA in Estonija),
- izdelava akcijskega načrta, ki ga bo moč takoj implementirati.

Omogočimo vam tudi dostop do več 10 izobraževanih videov, tako da vse znanje ostane z vami.

POMEMBNO: mesec dni po srečanju izvedemo online sestanek, da ocenimo realen napredek in ponudimo dodatne rešitve.

Koga poslati?

Glede na tematiko morebiti izpade, da je primerno le za kadre, ki so v izobraževanju povezani s tehnologijo (računalništvo, matematika, tehnika). A izobraževanje je akcijsko - namenjeno vsem šolnikom.

Lahko se udeležite z enim oz. dvema učiteljema, vendar zasnova omogoča udeležbo različnih kadrov za največji učinek.

Po posameznih predmetih bomo pregledali kako obogatiti obstoječ učni načrt. Včasih zadošča že samo zamenjava perspektive, učenje v drugi luči. Ste npr. vedeli, da je zlati rez, ki se ga učimo pri likovnem pouku, izredno pomemben za koordinacijo robotov v koordinatnem sistemu? Skupen temelj obeh so relativna in absolutna razmerja v prostoru. Naj se učenci naučijo gledat Mono Liso (tudi) v tej luči!

V kolikor se udeležite s posameznim predstavnikom, lahko, od dogovoru, naknadno izvedemo tudi za celoten kader.

Termini, lokacija

- še 5 PROSTIH TERMINOV V MAJU IN JUNIJU 2021, nadaljnji konec poletja in v jeseni,
- točne proste termine, po pregledu zasedenosti, sporočimo ob prejemu vaše prijave,
- vse bo potekalo v živo, na sedežu podjetja, v LJUBLJANI, za izobraževanja celotnega kadra možna tudi druga, vaša lokacija.

Zaradi naše misije, da dobite najboljšo kvaliteto v Sloveniji, bo potekalo v izredno majhnih skupinah (do max. 8 udeležencev). Vsa izobraževanja vodi soustanovitelj Inštituta 4.0, Tilen Tomazin, za vsa tehnična vprašanja in strokovno podporo pa je ves čas prisoten tudi učitelj robotike in programiranja.

Cenovni okvir

- 300 + DDV na udeleženca (šolnika) - velja zgolj za prijave v APRILU 2021,
- vključeni vsi materiali, online sestanek mesec dni po srečanju, dostop do knjižnice izobraževalnih videov, malica in kosilo.

V primeru udeležbe več oseb, se prizna poseben popust:
- 10% na 2-5 udeleženca,
- poseben dogovor ob udeležbi delnega/celotnega kadra.

Pošlji sporočilo in se nam pridruži!

Termini v MAJU IN JUNIJU 2021

Telefonski kontakt: 040 331 881

Inštitut 4.0 v

državnih medijih

 

KLIKNI TU: https://stiri.si/dogaja-se/

FINANCE: Najpodjetniška ideja 2020 (Inštitut 4.0 finalist)
MLADI PODJETNIK: “Na Inštitutu 4.0. otroci z lego kockami ne samo igrajo, ampak tudi učijo. Hiške tam zamenjajo roboti, preprosto sestavljanje pa programiranje.”
HANDSONBOX: “Praktične naprave, ki otroke (na Inštitutu 4.0) učijo tehnike in globokega razumevanja sveta.”
FILOZOFSKA FAKULTETA: “…pouk programiranja in sorodnih digitalnih znanj (ti. troubleshooting) moral vsekakor postati obvezen predmet.”
RADIO 2: “Tečaji so oblikovani tako, da se jih lahko udeleži prav vsak, od srednješolcev do odraslih, ki si želijo razširiti obzorja in izboljšati karierne možnosti.”
SVET NA KANALU A: “Ogledali smo si kaj vse za dober razvoj otroka ponuja učenje robotike in programiranja. Nad tečaji in izobraževanjem smo bili navdušeni!”
YOUTUBE: “Najbolj prepoznavni obrazi slovenskega Youtuba – Alenka Trgorlič, Pero Martič, Robert Roškar (Radio 1), Alen Podlesnik (Radio Antena) – smo neizmerno uživali ob odkrivanju duhov s pomočjo robotike!”
RTV SLO 1: “Tudi lenoba lahko privede do izzumov, a bolj zaneljivo gre z robotiko, programiranjem in Inštitutom 4.0.”

Zanima nas dolgoročno sodelovanje in vizija.

Se vidimo na izobraževanjih.

 

Audentes fortuna adiuvat - Sreča pripada drznim.