ZA PODJETJA IN DRUGE USTANOVE

Individualno izobraževanje lego robotike je namenjeno podjetjem, javnim ustanovam, izobraževalnim subjektom in pa fizičnim osebam – torej vsem, ki si želijo modernih znanj robotike, tehnologije in računalništva.

Individualno izobraževanje je možno v dveh oblikah:

Pri izvedbi individualnih izobraževanj smo povsem fleksibilni – tako glede števila udeležencev, željenih datumov, težavnostnih stopenj, itd.

Sporočite nam vaše želje in skupaj bomo oblikovali vam prilagojene tečaje.

ROBOTIKA ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU

Na praktičnih delavnicah bodo otroci konstruirali robote, ki bodo sposobni izvajati vsakodnevne naloge, kot je na primer prijeti plastenko, napolniti kozarec, premakniti razne predmete, rešiti rubikovo kocko… Preden pa nas roboti lahko razumejo, pa jih je potrebno še sprogramirati.

Obseg delavnic je lahko poljuben. Večina podjetij se odloči organizirati robo kamp med šolskimi počitnicami. Trajanje kampa je običajno 3 ali 5 dni, po 8h na dan.

Ponudite izredno dodano vrednost za otroke zaposlenih – znanja prihodnosti

Vodenje delavnic bo potekalo pod strokovnem vodstvom programerjev učiteljev in po programu, ki ga v Inštitutu 4.0 izvajamo vsakoletno z več kot 500 mladimi in tekmovalnimi ekipami, ki so v letu 2019 nastopile na svetovnem prvenstvu v robotiki.